kurumsal

Hakkımızda

1995 yılında aile şirketi olarak başlayan işletmemizin temelleri 2005 yılında ayrılıp kurumsal bir yapı kurmaya karar vermesine kadar sürmüştür. Bu 10 yıllık süre içerisinde gerek tecrübe gerekse teknoloji konusunda birçok deneyim kazanılmış ve Yıldız Kumlama olarak ege bölgesinde faaliyetine başlamıştır. Referanslarımızda göreceğiniz gibi bu 13 yıllık süreçte birçok yerli büyük firmanın yanı sıra yabancı firmalar ile de müşteri memnuniyet çıtamızı yükseltmiş ve Avrupa Birliği standartlarının çok üstünde işler çıkarttık. Firmamızın temelde dayandığı en büyük prensip, mutlu müşteri daha çok müşteri!

“Kaliteye İmza Atın: Kumlama ve Boya Uygulamalarımızla Mükemmelliği Yakalayın!”

Mİsyon

Müşterilerimizin verdiği malzemelerin Avrupa standartlarında sonuçla ile geri almaları ve uyguladığımız kaliteli işçilik ve malzeme sayesinde işletmelerine ömür katmaları.

Vizyon

Türkiyenin her bölgesinde en az bir adet kumlama ve boya atölyesi kurarak hızlı ve ekonomik hizmet hedefli çalışmalar sunmayı hedeflemekteyiz.

REFERANSLAR

Ekonomik

İleri teknoloji ile işlemlerimizi gerçekleştirdiğimiz için maliyetler kontrolümüzde olmaktadır. Dolayısıyla piyasanın üstünde işçilik ve piyasanın altında fiyat verebilmekteyiz.

Avrupa Standartları

İzmir Yıldız Kumlama olarak gönderdiğiniz tüm malzemeler özellikle Avrupa standartlarının çok üzerinde işlem ve testlere tabi tutulmaktadır. Bu işlem ve testlerden tam puan almaktayız.

Kaliteli İşçilik

Senelerdir bünyemizde çalıştırdığımız ve artık işletme kültürünü bir alt nesle aktaracak kadar uzman ve ahlaklı usta kadromuz ile işçiliğimiz de gerek kumlama gerekse boyama ekipmanlarımız kadar kalitelidir.

Garantili ve Sözleşmeli

Yaptığımız işler için sözleşme dahilinde garanti vermekteyiz. Bu  garantiden  kaçan bir çok firma olmasına rağmen malzemeleriniz atölyemizden çıktıktan sonra bile güvencemiz altındadır.

Teknolojik

Yüksek teknoloji ürünü makinelerimizi de bünyemizde barındırmaktayız. Yerli üretim dışındaki makinelerimiz Almanya menşeli olup ihtiyaca uygun boya ve kumlama teknikleriyle siz değerli müşterilerimiz için kullanıma sunmaktayız.

Zamanında Teslimat

Tüm bakım ve üretimlerimiz teknolojik cihazlar, uzman usta kadromuz, sözleşmeli iş modelimiz ile tabiki istediğiniz zamanda teslim edilmektedir. Tüm çalışma şeklimizi bu prensipler üzerine kurmaktayız.

Email

info@yildizkumlama.com.tr

Telefon

+90 (532) 499 74 24

Adres

K.O.S. Mah. 618. Sok. No:16 Kemalpaşa İzmir

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN

İletişim formumuzu doldurarak veya doğrudan e-posta adresimizi kullanarak bize ulaşabilirsiniz. Mümkün olan en kısa sürede size geri dönüş yapacağız. Teşekkürler!